10 Mayıs 2016 Salı

Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı izle

Game Of Thrones kasıp kavurmaya devam ediyor. Nefes kesen sahneleri ile gündemden düşmeyen Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları yayınlanan dünya'da büyük yankı uyandıran sevilen dizi Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Game of Thrones (Türkçe: Taht Oyunları), David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizisidir. Dizi, ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanmaktadır. George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanmış olan dizi, adını serinin ilk kitabından almaktadır. Kuzey İrlanda, Malta, Hırvatistan, İzlanda ve Fas'taki mekanlar ile Belfast'taki bir stüdyoda çekilmektedir.

İlk bölümü, 17 Nisan 2011 tarihinde HBO'da yayınlanan dizinin beşinci sezonu tamamlanmıştır.Beşinci sezonun ilk bölümü Türkiye'de 13 Nisan 2015 Pazartesi günü televizyonda CNBC-e'de yayınlanmıştır. Beşinci sezonun ilk dört bölümü internet korsanları tarafından sızdırılmıştır. Altıncı sezonu 24 Nisan 2016'da başlayacaktır. HBO tarafından yedinci sezon onayını almıştır.

GAME OF THRONES 6. SEZON KANALI VE DETAYLARI

"Game of Thrones"un yeni sezonu ABD yayınından hemen sonra Dilediğin Zaman ve Dilediğin Yerde uygulamalarından,  yeni kanalı Dizimax Sci-Fi 'dan izlenebilecek. İlk sezon ile birlikte geçmiş beş sezonun tamamı ise kesintisiz şekilde yine 25 Nisan'dan itibaren "Dilediğin Yerde Dilediğin Zaman" uygulamasıyla diziseverler ile buluşacak."Game of Thrones" efsanesi yeni sezonu Türkiye'de Digiturk'le ekranlara dönüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *